Monday, March 21, 2016

Mencari Aiskrim untuk Majlis Kecil-Kecilan 2017

Anda nak cari pengedar aiskrim yang boleh menerima order dibawah 300 pax? Susah kan nak cari. Kebanyakan katering atau pengedar aiskrim nak ambil 300 pax keatas. Sayang jugak kalau tak dapat. Nak beli kat kedai takot pula cepat cair. Tak cukup freezer nak letak. Macam mana ye??

Kadang-kadang tu just nak order 100 pax je pun untuk majlis hari jadi, aqiqah, pertunangan, pernikahan dan lain-lain. Susah tau, kalau ada pun kat kedai. hihi kat kedai harga komfem jauh lebih mahal. Tak berbaloi pulak tu. Alih-alih terpaksa makan cornetto yang RM 3.00 sebatang. Kalau 100 batang dan RM 300.00. Eish mahai sungguh!

OKEI LAH! CIK PUAN TUAN JANGAN RISAUU!!

AISKRIM DENGAN QUANTITI SEDIKIT UNTUK MAJLIS KECIL-KECILAN

Kami disini ada cara penyelesainnya yang dijamin mampu memberi kepuasan dihati anda. Kami pakar dalam penyediaan dan DELIVERY AISKRIM disekitar Kuala Lumpur dan Selangor. Nak tengok jenis-jenis aiskrim yang kami ada? Jom check it out! Yang pasti asikrim ini adalah ready made. Senang untuk anda handle.


6 LITER AISKRIM
Ada 6 perisa :
Coklat,
Strawberry,
Vanilla,
Yam,
Jagung,
Durian
6 LITER AISKRIM
Ada 6 perisa :
Coklat,
Strawberry,
Vanilla,
Yam,
Jagung,
Durian

Baby Cup.
Dengan 3 perisa :
Coklat
Strawberry
Vanilla

Cornetto Chocolate

Cornetto Vanilla

Cornetto Yam

Polar Cup
Perisa Strawberry & Vanilla

Dunk Boy Chocolate

Dunk Boy Strawberry

Aiksrim Batang coklat

Aikrim batang
Perisa coklat rangup

Aiskrim Lime
Perisa limau
Sungguh refreshing

Aiskrim Grape
Perisa Anggur

Aiskrim Big Chill
Perisa Asam 

Aiskrim perisa Mangga

Aiskrim Perisa Orange

Aikrim Perisa Blackcurrent

Aiskrim Perisa Keladi

Aiskkrim Potong
Perisa Kacang Merah

Aiskrim Perisa Jagung

Aiskrim Perisa Durian

Aiskrim Perisa Coklat


Aiskrim Wafer
Perisa Yam/Keladi


Aiskrim Potong
Perasa Kacang Merah

Aisktim Dodo
Bersaiz kecil perisa coklat

Aiskrim Bibi
Perisa pandan
Saiz kecil

Aiskrim Perisa strawberry

Aiskrim U N I
Mix Coklat & Strawberry

Aiskrim Wafer
Perisa Yam / Keladi

Kompilasi Aiskrim yang boleh didapati dengan kami.


Banyaknye aiskrim!! Bermacam-macam jenis aiskrim yang kami sediakan untuk anda jika berminat untuk menempah dengan kami. Kami adalah pengedar Aiskrim Polar dan Nestle. Kami menerima tempahan dari 50 pax hingga ke 300 pax. Ia nya khas untuk mereka yang ingin mengadakan majlis kecil-kecilan yang bilangan jemputan nya pun sikit sahaja. Seperti :

  1. Majlis Pertunangan
  2. Majlis Pernikahan
  3. Majlis Hari Jadi
  4. Majlis Aqiqah
  5. Majlis Doa Selamat
  6. Majlis Korporat
  7. Majlis Jamuan Hari Raya
  8. Dan lain-lain lagi

Ini antara koleksi yang ada. Pakej-pakej hebat dan sangat murah kami sediakan untuk anda. Saya akan update harga pakej tidak lama lagi okeh! Nak design poster pakej ni dulu, hihi. Tapi jika anda berniat nak tahu pakej aiskrim dengan kami lebih cepat, hubungi saja nombor dibawah ini OKEH! DAN sila LIKE FB PAGE ini --> KL AISKRIM BUFFET

Thanks for reading ;)


Hubungi saya di :
Facebook : Mashidayu Mohyi
No tel & whatsapp : 017 - 880 5272
Whatsapp : 013 - 416 5658




No comments:

Post a Comment